Tel. 040 - 230 69 20

Management assistente

Datum plaatsing: 14 juni 2024
Contract type: 28- 32 uur per week

PoZoB is een innovatieve zorggroep met 40 kantoormedewerkers in Veldhoven en ongeveer 240 praktijkondersteuners in de regio’s Zuidoost Brabant en Weert/Nederweert . In onze informele cultuur voelen zelfstandige werknemers, die van aanpakken èn samenwerken houden, zich thuis.
PoZoB is landelijk koploper in het verbeteren van eerstelijns zorgverlening voor patiënten met een chronische aandoening. Al sinds 2002 zetten wij ons in om de hoogste kwaliteit zorg te leveren met onze vernieuwende zorgprogramma’s. Dit kunnen we alleen realiseren dankzij de inzet van onze praktijkondersteuners en kantoormedewerkers.
Vanuit het kantoor in Veldhoven zorgt het management support ervoor dat collega’s, huisartsen en externe relaties ontzorgd worden. Vanwege het vertrek van één van de huidige support professional zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

We bieden je deze uitdaging:

Onze support afdeling vormt samen met de bestuurssecretaris en de communicatiespecialist, de afdeling bestuursondersteuning. Wij brengen rust wanneer iedereen rent, door op strategisch niveau de afspraken en processen te bewaken en te ondersteunen. We zijn als support team volop in ontwikkeling en nemen daar graag jouw ambities in mee.

Het team  bestaat uit 4 personen en ondersteunt het bestuur en het managementteam door op een professionele, positief kritische manier voor betrouwbaarheid en continuïteit te zorgen. We denken proactief mee en signaleren werkzaamheden, zodat het bestuur en het managementteam zich kan concentreren op de hoofdzaken.

Door de aard van onze werkzaamheden vervullen we een spilfunctie, weten we wat er speelt binnen de organisatie en kunnen we op strategisch niveau signaleren waar aandacht nodig is.

Het supportteam werkt samen bij projecten. Iedereen heeft daarnaast zijn eigen aandachtspunten.

We denken dat jij bij ons past als:

Je van nature in staat bent om klantgericht te zijn, samen te werken en op die manier tot optimale dienstverlening te komen. Je houdt van een informele, maar professionele manier van werken.

Je denkt mee en vooruit, hebt een proactieve en positieve mindset, bent oplossingsgericht en je speelt adequaat in op ad hoc zaken.

Je bent flexibel ingesteld, collegiaal, hebt een no nonsense aanpak en je beweegt je gemakkelijk op uiteenlopend niveau. Accuratesse, tact en gevoel voor verhoudingen is heel belangrijk, alsook – vanzelfsprekend – discretie. Je bent gemakkelijk benaderbaar maar weet ook op gepaste wijze jouw klanten “af te schermen”, indien nodig. We worden blij als je humor meebrengt 😉

Wat heb jij al?

Dat klantgerichtheid, flexibiliteit en creativiteit onmisbaar zijn voor de functie is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je je in onderstaande checklist herkent:

  • Mbo+ werk en denkniveau, bij voorkeur met afgeronde secretariële/management assistent opleiding
  • Een aantal jaren werkervaring als support professional/management assistent
  • Ervaring met notuleren en complex agendabeheer
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Outlook, Word, Excel, Powerpoint kent voor jou geen geheimen meer
  • Als je enige ervaring hebt met een CRM systeem, is dat mooi meegenomen

Wat bieden wij?

Een plek in een enthousiast en innovatief team met een warm hart voor dienstverlening. We hebben korte lijnen en werken flexibel. De functie is ingeschaald in schaal 5 (€ 2.683,00 – € 3.641,00) conform cao-huisartsenzorg. Per 1 november 2024 en 1 mei 2025 is er een CAO verhoging van 2,5% van toepassing. Je wordt ingedeeld op basis van opleiding en ervaring. PoZoB kent daarnaast prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering. De arbeidsovereenkomst wordt vooralsnog aangegaan voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid is er de intentie om de arbeidsovereenkomst te verlengen.

Informatie?

Heb je vragen over de vacature, twijfel je of je bij PoZoB past of wil je meer informatie? Voel je welkom contact op te nemen met Kim Koenders op tel:

06-13948185

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Stuur dan voor 23 juli 2024 je sollicitatiebrief en actueel CV naar werkenbij@pozob.nl . Je sollicitatie wordt per email bevestigd.

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?